Svima je dobro poznata dilema šta jesti na poslu. Tokom radnog vremena često se zaboravi na ručak, jer nekoliko kafa je dovoljno da biste privremeno zaboravili na glad. I tako iz dana u dan. Mnogi se odlučuju za peciva, drugi narujčuju internacionalnu hranu, a neko pak dluči da ode na ručak u Bogradu u neki od restorana koji nude širok asortiman domaćih kuvanih i prženih jela. Ručak u Beogradu danas je postao lako dostupan, posebno ako se misli na kvalitetan ručak. Salata, domaće kuvano jelo, meso, sve je na dohvat ruke. Ručak u Beogradu je na samo klik od vas. Mnogi restorani imaju svoje sajtove čiju ponudu možete jasno pogledati, a samo pozivom na broj dobićete lepo pripremljen i upakovan obrok, vaše je samo da ga pokupite. Nije li to odlično rešenje za ručak na poslu?

Međutim, ako ste možda na nekoj dijeti ili ako se hranite isključivo hrono proizvodima, moguće je pronaći brojne poslastice i jela koji se baziraju na najpopularijem režimu ishrane na svetu. S pravom se može reći da je hrono svuda oko nas. Mame se kupci na brojne hrono hlebove, obroke koji su pripremljeni u skladu sa principima koje ova ishrana nalaže, a da li je zaista sve to kao što piše i pripremljeno to niko ne može da vam garantuje. Zato je najbolje da ručak u Beogradu zapravo bude pripremljen kod kuće i lepo spakovan, a o njegovom kvalitetu i hranljivim namirnicama svedočićete upravo vi koji ste ga i pripremali. Tako je najsigurnije, jer znate šta jedete i kako je pripremljeno.

Ukoliko želite da ipak naručite ukusnu hranu ili ručate u nekom od beogradskih restorana, naša preporuka je Terminal gastro bar i restoran.

A šta je za poneti?

Svakako da je najbolje da hranu koju pripremate za posao, bez obzira da li je hrono ishrana u pitanju ili ne, preporučuje se da obroci budu sastavljeni od neke vrste mesa, salate i povrća, jer tako ćete siguro biti uvereni da vam se hrana neće prosuti i da će biti sveža do pauze za ručak. Ako ste ljubitelji povrća, onda svakako možete da pripremite pirinač sa pečurkama, bareno povrće kao što su recimo šargarepa, krompir ili različite salate sa ribom. Mnogo je kombinacija, tako da napravite plan šta ćete jesti toko cele nedelje, kako ne biste obroke ponavljali, jer je važno da vam ishrana bude raznovrsna. Naravno, ako ne želite da se petljate ručak u Beogradu sada je na dohvat ruke za poneti.

Takođe, mnoge agencije i restorani nude i uslugu keteringa. Ukoliko nemate vremena ili niste spretni i želite da za svoju proslavu naručite hranu, u ponudi imate prilagođen ketering za rođendane, krsne slave, svadbe, korporativne proslave…

Mnogi restorani svoju ponudu su specijalizivali upravo za poneti, jer osim mogućnosti da sednete i jedete u restoranu, oni vam prižaju priliku da vam hranu pripreme za poneti, jer je opšte poznato da se način života potpuno promenio. Svi smo stalno u nekom trku, jurimo na jedan, pa na drugi kraj grada, a ručak u Beogradu mnogima je postao obaveza koja mnogo zahteva vremena i razmišljanja. Dok neko uživa u brzoj hrani i ne razmišlja da li je kvalitetna hrana koju jede, mnogi često razmišljaju o tome kako što kvalitetnije da se hrane na poslu. Zato su restorani koji nude hranu za poneti odlična prilika i spas za sve one kojima je ručak u Beogradu postao teret, a ne uživanje u hrani.