Burme su najočigledniji znak vašeg emotivnog, odnosno, porodičnog statusa, a kako je reč o prstenju koje ćete oboje nositi celog života kao simbol vaše ljubavi, potrebno je dobro razmisliti o tome šta je ono što želite i šta vam se najviše dopada. Ipak, odabir burme nije važan samo zbog činjenice da je reč o prstenu od kojeg se nećete odvajati, već je važan i zato što baš ta sitnica govori mnogo o vama kao paru.

Klasične zlatne burme

Ako birate klasične burme od žutog ili belog zlata, bez ikakvih detalja i bez mnogo razmišljanja, vi ste tradicionalan i pomalo staromodan par kojem je sam odnos na prvom mestu i koji ne posvećuje mnogo pažnje detaljima. Vi poštujete formalnosti i pravila i u vašoj vezi se i te kako zna ko je glavni. Neguete tradicionalne vrednosti, sanjate o velikoj porodici i skladnom braku „dok vas smrt ne rastavi“, spremni ste da radite na svom odnosu i vaša ljubav je velika i jaka. Za vas je brak za ceo život i nikako drugačije. Ukoliko razmišljate o kupovini burme veliki izbor modela možete da pronađete ovde.

Burme u kombinaciji žutog i belog zlata

Ekstravagantniji modeli burmi poput onih u kombinaciji više boja i materijala namenjeni su ekstravagantnim, savremenim i modernim parovima koji žele da žive luksuzno, da privlače pažnju i čija ljubav podseća na one iz filmova. Vas ne drži mesto, volite da putujete, ulažete u materijalne stvari jer volite udobnost i izobilje. Jedan ste od onih parova koji iako se vole najviše na svetu, lično zadovoljstvo i karijeru stavljaju na prvo mesto, makar je tako dok ste još mladi i puni energije. Volite da živite po svojim pravilima i ne volite kada vas ograničavaju obaveze.

Burme sa romantičnim detaljima

Burme koje na sebi imaju ugravirana imena, datume ili simbole, kao i druge romantične detalje, namenjene su romantičnim parovima koji žive ljubav iz bajke. Volite se najviše na svetu, sve biste uradili jedno za drugo i za vas ne postoji niko na ovom svetu osim vašeg partnera. Jedno drugom ste i prijatelji i ljubavnici, najveća podrška, sreća i zadovoljstvo. Smatrate jedno drugo svjim srodnim dušama i ne možete da zamislite život jedno bez drugog. Ne znate zašto se niste i ranije odlučili na ovaj korak, venčanje, ali znate da ćete jedno kraj drugog biti najsrećniji na svetu, bez obzira na sve.

Netipične burme

Najjednostavnije burme ili, čak, prstenje koje „glumi“ burme, nose oni parovi kojima formalnosti nisu bitne. Bitna je simbolika i to je ono što ovi parovi vole, dok je sam simbol nebitan.  Čak, dešava se da su burme kod ovih parova tu samo tokom same ceremonije dok se kasnije odlučuju da ih uopšte ne nose ili ih menjaju drugim trajnim simbolima – tetovažama. Pomalo hipi filozofija ovih parova nalaže da oni veruju u ljubav i jačinu svojih osećanja, ali takođe veruju i u slobodu, a naročito slobodu izbora. Kod njih ništa nije tipično i univerzalno. Oni žive u svom svetu, po svojim pravilima. Ne vole stege, ne vole definicije. Ovakvi parovi obično vole avanture, ne drži ih mesto, često putuju, često se sele i najmanje vole monotoniju i uniformisanost. Drugi im uvek zavide zbog njihove slobode i ležernosti, ne znajući da svi mogu da žive tako, kada odluče da žive u trenutku.