Ukoliko neko od vaših prijatelja ili rođaka uskoro postaje roditelj, važno je na vreme se pripremiti za posetu bebi i osmisliti lep i zanimljiv poklon koji će istovremeno ostati kao uspomena koje će se svi rado sećati. Da, odelca i igračkice jesu “siguran” poklon, ali znate i sami – odelce se preraste, igračke izgube ili polome. Mnogo je pametnije razmisliti malo bolje i pronaći poklon koji će biti dugotrajniji, a koji možete pokloniti samostalno ili u kombinaciji sa novcem ili drugim korisnim poklonima koji su svakoj bebi, a naročito roditeljima u tom periodu od pomoći. Onda, šta bi to malo drugačije i kreativnije moglo da bude?

Štampa na tekstilu

Kada govorimo o štampi na tekstilu obično prvo pomislimo na ukrašavanje odeće i to jeste tačno – možete napraviti personalizovane benkice, zeke, portikle ili kapice sa sličicama, ispisima ili motivima koje vi želite za svoje mezimče, ali štampa na tekstilu se može upotrebiti i u druge svrhe, odnosno, za druge predmete od tekstila na kojima se može štampati željeni motiv. 

Na primer, štampa na tekstilu vam može dobro doći ukoliko želite personalizovanu posteljinu za krevetac ili ukrasne jastučiće koji kasnije mogu da služe i za igru i spavanje. Na željeni tekstilni predmet možete odštampati ime bebe, neku zanimljivu poruku ili pak vesele crtane junake. Dečije, slatko i neodoljivo, a iznad svega – personalizovano! Pustite mašti na volju, a potom dozvolite štampariji da vaše ideje pretvori u stvarnost. 

Printovi 

Printovi su u poslednje vreme jako popularni i moguće je pronaći toliko različitih dizajnova kojim se mogu ukrasiti zidovi dečije sobe, stočići, police… Printovi su jako lep detalj u enterijeru i definitvno su nešto što se ne mora nužno odbaciti čim beba malo poraste. Dakle, reč je o dugotrajnom, a lepom i kreativnom poklonu koji baš kao i štampa na tekstilu može da bude personalizovan i osmišljen potpuno u skladu sa vašim i željama novopečenih roditelja. Ime bebe, ilustracije, motivišuće poruke – pronađite kreativca koji će dizajnirati print baš onakav kakav vi želite i kakav ste vi zamislili i poklonite predivnu uspomenu. 

Radosnica

Poklon koji je nekada bio obavezan, a danas se često zaboravlja jeste radosnica – simpatična knjižica u kojoj roditelji ubeležavaju bitne trenutke tokom odrastanja svoje bebe. Beleške i podaci, fotografije, narukvica iz porodilišta, prvi pramen kose, samo su neke od malih uspomena na rođenje i odrastanje koje se čuvaju i koje je jako lepo i dirljivo pogledati čak i nakon mnogo godina, kada smo odrasli. Upravo zato ovo nije poklon sa kojim se može pogrešiti, naprotiv. 

Na raspolaganju su radosnice koje beleže prvih godinu dana od rođenja, ali i one koje idu čak i do 7. rođendana. Ukoliko ste dovoljno vešti, maštoviti i kreativni, i ovde možete igrati na kartu personalizovanog i osmisliti i kreirati sami svoju radosnicu koja će biti u potpunosti prilagođena baš tom novorođenčetu. Ukoliko imate smisla za dizajn i dovoljno ideja kako bi potpuno lična i posebna radosnica mogla da izgleda – bacite se na posao i potpuno oduševite novopečene roditelje! Nakon dizajniranja i pripreme za štampu, pronađite štampariju koja će vam kvalitetno odštampati i ukoričiti vaše remek-delo i budite spremni za potpuno oduševljenje!