Osmi mart samo što nije i verujemo da većinu muškaraca hvata panika pri pomisli na kupovinu poklona za svoju lepšu polovinu. Ma koliko ste dugo zajedno sigurno uvek imate dilemu da li ste izabrali pravi poklon. Ali ne zaboravite: svaka devojka voli iznenađenja i šta god da joj priredite sigurno će joj se svideti jer zna da ste se potrudili. Međutim, ako nemate ideju kako biste mogli da je iznenadite, pročitajte naše savete. Ko zna, možda dobijete inspiraciju.

Romantična večera

Večera za dvoje sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Još ako se sami potrudite oko spremanja, iznenađenje ne može da ne upali. Ako niste vešt kuvar, uvek možete spremiti neko jednostavno jelo. Ili jednostavno napravite bruskete od starog hleba: iseckajte hleb, premažite ga maslinovim uljem, pospite origanom i sve zapecite u rerni. Donesite malo Mediterana u vaš dom! Još ako to iskombinujete sa vinom, sirom i maslinama…

Naravno, uvek možete rezervisati sto u vašem omiljenom restoranu, ili negde gde ste planirali da odete. Ovo je proverena opcija, ali većina devojaka bi se složilo da bi se više obradovale večeri u kućnoj varijanti.

Minđuše – igra na sigurno

Koja devojka ne voli nakit?! Zato je ovakav poklon nešto što će joj se sigurno svideti. Samo pazite, postoji toliko različitih modela i odluka nije ni malo laka. Zato vam savetujemo da se opredelite za minđuše. To je nakit koji žene najčešće nose. Još ako su minđuše diskretne i mogu da se kombinuju uz različite odevne kombinacije, ne postoji šansa da joj se ne svide! Posebno ako vaša lepša polovina voli ležernije da se oblači. Za one koje vole eleganciju, opredelite se za minđuše sa cirkonima, poludragim ili dragim kamenjem. Takođe, ako niste sigurni koju boju voli, opredelite se za neutralnu.

Ipak, pre nego što odete u kupovinu minđuša trebalo bi da se raspitate kakve minđuše voli. Da li više nosi modele od srebra, belog, roze, ili žutog zlata. I to je prva stvar koja bi trebalo da suzi opcije i pomogne kako biste izabrali savršen poklon za Osmi mart.

Majice sa natpisom

Iako su majice sa natpisom postale donekle kliše, uvek se možete potruditi da vaš par ne bude! Naime, danas je sve popularnija izrada majica sa natpisima za vas i nju. Međutim, pobedite stereotipe: napravite vaš par majica koji će se razlikovati od drugih. Odštampajte frazu, ili sliku koja je karakteristična samo za vas dvoje. Još ako natpis bude kreativan i šaljiv, nema šanse da joj se ne dopadne!

A ako već nemate ideju kakav natpis ili sliku da odštampate, uvek možete potražiti inspiraciju na Internetu. Naravno, tu ideju ne morate u potpunosti kopirati, ali vam može poslužiti kao dobra osnova.

Putovanje

Osmi mart je ove godine u četvrtak, međutim zašto ga ne biste iskoristili i obradovali svoju lepšu polovinu putovanjem par dana ranije? Odlazak na vikend na planinu, salaš, ili banju sigurno će biti odličan izbor da se sklonite iz poznate sredine i napunite baterije za novu radnu nedelju. Osim toga, vaša lepša polovina će sigurno očekivati poklon baš 8. marta i zato biste mogli da je preduhitrite.

Međutim, ako ne možete da se iskombinujete za vikend pre Osmog marta, onda možete otputovati na produženi vikend posle tog praznika! Samo jednu stvari ne zaboravite, a to je da rezervišete na vreme.