Kako se bliži Osmi mart tako mnogim muškarcima raste nivo stresa, jer znaju da moraju da odaberu poklone kojima će darovati sve drage i bliske dame u svom okruženju. Kada su u pitanju pokloni za 8. mart oni nikako ne smeju biti rezultat impulsivne i spontane kupovine, već moraju biti pažljivo odabrani.

Oni moraju biti posebni, autentični i namenjeni svakoj dami ponaosob, jer je svaka žena ličnost za sebe i morate voditi računa da vaš poklon bude prikladan, svrsishodan, a pritom da odiše ljubavlju i pažnjom koju svaka žena zaslužuje. A ukoliko odaberete Home Art kao mesto kupovine, onda sigurno nećete pogrešiti, a uz to sve što vam treba moći ćete da pronađete na jednom mestu.

Oduševite je originalnošću

Ukoliko ne želite da budete jedan od onih momaka koji svojoj lepšoj polovini poklanjaju uobičajene poklone, koje su verovatno već mnogo puta dobile, onda se potrudite da iskočite iz klišea i pobrinite se da vaš izbor bude autentičan i originalan. A originalni pokloni za devojku koji će je sigurno oduševiti mogu biti led dekoracija u obliku drveta koji će savršeno oplemeniti njenu sobu ili krojačka lutka koja je idealna za odlaganje garderobe i odabir odevne kombinacije bez napornog presvlačenja.

Pored toga, pravi izbor za vaš dar sa kojim sigurno ne možete pogrešiti jesu stono ogledalo ili kutije i držači za nakit, kao i postolje za laptop, koji pored toga što su veoma korisni i neophodni, odlični su pokloni za devojku. A, ako se ipak, odlučite za cveće onda neka vaš izbor bude dekorativno veštačko cveće u nekoj od, sa stilom i ukusom, dizajniranih korpi ili saksija, koji pored lepog izgleda imaju dug vek trajanja.

Neobični pokloni koji obaraju s nogu

Kada je u pitanju kupovina poklona za ostale dame u vašem okruženju, onda je, takođe, od izuzetne važnosti da obratite pažnju na mnoštvo detalja kako bi vaš dar bio prikladan i koristan. Neobični pokloni kojima možete iznenaditi vašu majku ili baku jesu neka od polica neobičnog oblika i dizajna koje će u svakom domu uneti dozu specifičnosti i elegancije, ali i neki od posebno dekorisanih ramova za slike, koji, ako stavite neku vašu zajedničku fotografiju iz prošlosti, može imati i posebnu sentimentalnu vrednost.

Vašu koleginicu, prijateljicu ili neku drugu dragu žensku osobu sigurno će usrećiti zidni sat sa dekorativno uređenim okvirom i unutrašnjim dezenom, kao i lampa raznoraznih oblika i boja ili korpa za novine koji pored što su neobični pokloni, savršen su detalj za svaku prostoriju.

Sitnice koje zrače ljubavlju

Mnogim ženama nije bitan sam poklon koji im darujete, već će uvek više od toga ceniti vašu pažnju. Stoga, ponekad će sasvim dovoljna biti i neka sitnica, ali odabrana sa mnogo ljubavi, koja će joj biti od koristi, ali i poručiti da mislite na nju. Držač za ključeve ili štoper za vrata mogu predstavljati sjajan detalj u svakom domu, a torba u cvetnom dezenu ili šolja za kafu sa neobičnim i originalnim dizajnom savršeni su pokloni za devojku. Uz to, čestitka i magnet za frižider upakovani u neku od dekorativnih kutija pravi su pokloni za 8. mart koji će obradovati svaku pripadnicu lepšeg pola.