Da li želite u vaše kupatilo da unesete malo originalnost, malo više originalnosti, a još više luksuza?

E pa rešenje su staklene tuš kabine.

Nesvakidašnji i potpuno drugačiji proizvod na tržištu od sada može da se nađe i u vašem kupatilu.

Zahvaljujući svojoj dekorativnosti, praktičnosti i trajnosti, staklene tuš kabine daju poseban pečat kupatilu, unose glamur u ovu prostoriku i čine je posebnom.

Zbog načina na koji prelamaju i propuštaju svetlost, kao i zvog prozirnosti i specifičnosti ugradnje, danas su staklene tuš kabine mnogo bolje u odnosu da dosadašnje klasične.

Uklapaju se potpuno u savremeni način života, ekonomične su, praktične, zadovoljavaju estetske kriterijume,  povrh svega su i veoma higijenske. Zato ne čudi zašto se ove kabine najpre biraju za hotele, rezidencije, lulsuzne penthause, pa i privatne stanove i kuće.

Kako prilagoditi tuš kabinu svojim potrebama?

Kada je u pitanju izvođenje i pripremanje za ugradnju tuš kabine, imajte na umu da su mogućnosti neograničene. Naime, uklapaju se u svaki enterijer, mogu da se prilagode svakom kupatilu i da se savršeno uklope uz ostalu sanitariju.

Bilo da želite tuš paravane, staklena vrata koja se montiraju ili tuš kabine koje nemaju staklena vrata, onda razmislite koja vam opcija najviše ide u prilog. Odaberite model u skladu sa vašim potrebama, a uz to se odlučite za idejno rešenje koje će zadoboljiti i estetiku i funkcionalnost.

Tuš kabine sa staklenom prizmom mogu se naći u nekoliko oblika. Ove kabine mogu da budu ravne, lučne ili ugaone, a od oblika i dimenzija zavisi da li će biti dva zida ili jedan i koliko će imati prostora za tuširanje.

Luksuzne, standard i ekonomične tuš kabine

Staklne tuš kabine mogu se pronaći na tržištu u nekoliko varijanti, a da bi svi bili u mogućnosti da priušte ove proizvode postoji nekoliko osnovnih modela. Naime, modeli zavise id toga kako su obrađene ugaone i bočne ivice koje ostaju slobodne u prostoru i koje nemaju nikakav oslonac.

Luksuzne tuš kabine

Ove kabine su napravljene tako da su im bočne ivice specijalno obrađene zbog čega su estetski najlepše. Moderan, sofisticiran i ekskluzivan izgled čini da se ove kabine obavezno ugrađuju u luksuzne kuće, stanove, hotele i druge prostore koji žele istovremeno da dobiju i funkcionalnost i glamur u jednom kupatilskom elementu.

Standardne tuš kabine

Najčešće i najzastupljenije idejnk rešenje u kupatilima jesu standardne tuš kabine. One su napravljene od standardnih modela prizme i nemaju nikakve ugaone i završne elemente. Pritom, uglavnom je progromskom lajsnom obložena bočna ivica kabine.

Ekonomične tuš kabine

Najmanje imvestiranja zahtevaju, a uglavnom su najčešće alternativno rešenje upravo ekonomične tuš kabine. Bočni deo je nedovršen i napravljen je od standardne prizme koja je obložema mozaikom kli keramikom.

Ove staklene tuš kabine najčešće se koriste u stanogradnji, a veoma su interesantne investitorima kako zbog povoljnosti izgradnje, tako i zbog drugih prednosti, ali i otmenog izgleda.

Prednosti staklenih tuš kabina

Ako se dvoumite između nekoliko odejnih rešenja za svoje kupatilo, trebalo bi da imate na umu sledeće prednosti staklenih tuš kabina.

Kada je reč o dizajnu, ponuda je igromna. Različite boje, dimenzije i dezeni kao i kombinacija nekoliko staklenih prizmi čini da izaberete idealno rešenje za svoj dom. A mogućnosti su neograničene.

Uglavnom malih dimenzija, kupatila mogu dobiti na prostranosti ukoliko se odlučite za izgradnju staklenih tuš kabina. Osećaćete se prijatnije, a i imaćete više komfora.

Trajno rešenje je odabir ovih kabina, jer sve dok ne poželite da ih promenite, to ne morate ni da činite. Do trenutka promene neće vam biti potrebne nikakve promene, sanacije, niti prepravke.

One ne zahtevaju nikakvo posebno održavanje, a na staklu je skoro nemoguće stvaranje kamenca i buđi.

Peistupačne su svima, zato nema razloga da se premišljate, idealno rešenje je tu.