Jedan od popularnijih modela ovog proleća jesu i patike sa mašnom. Mnogi brendovi su izbacili svoje modele patika sa mašnom, koji su pre svega očaravajući i kojima ne možete nikako odoleti. Bilo da su patike jedne boje, a mašna druge ili je sve u istom tonu, svejedno je, jer sve te patike zaista deluju nestvarno lepo. Može se reći da su patike sa mašnom možda popularnije nego što su bile converse patike sa više jezika kada su se prvi put pojavile. Mnoge poznate ličnosti su reklamirale ove patike, ali takođe i mnoge blogerke. Međutim i pored ove reklame, čini se da bi ove patike stekle izuzetnu popularnost, a deluje i kao da se one i te kako dopadaju i onima koji ih nose, ali i onima koji su plaćeni da ih nose. Međutim, postavlja se pitanje, kako da nosite ove patike i da li one mogu da se nose uz sve. Imamo nekoliko predloga za vas:

Uz bilo koju vrstu farmerica

Ako niste sigurni, onda treba da znate da slobodno možete da ih nosite uz bilo koje farmerice, bilo da su one kraće, duže, da se šire ili da prelaze preko patika, bilo da su duboke ili plitke. Dakle, možete uz bilo koje farmerice da ih kombinujete i da u tome nikako ne pogrešite. One savršeno mogu da se kombinuju i uz pocepane farmerice. Na taj način vaš stajling će izgledati još bolje. Dakle, nikako nećte pogrešiti ukoliko patike sa mašnom budete nosili sa farmericama, ali to donekle i sami znate. U redu je da odaberete i crne pantalone ili crne farmerice. I u ovom slučaju mogu zaista stajati perfektno. Dakle, ovde nema greške.

Uz haljine vodite računa

Kao što ni sve patike ne mogu da idu baš uz svaku haljinu, treba da znate da tako ni patike sa mašnom ne mogu da idu uz svaku haljinu. Bez obzira što su to malo elegantnije patike, to su i dalje patike i te patike i dalje ne mogu da idu baš uz svaku haljinu. Dakle, izbegavajte da ih nosite uz elegantne haljine, uz haljine koje su previše uske, dekoltirane, kratke i slično. Uz te haljine ćete nositi nešto sasvim drugo. Ove patike treba da nosite uz malo opuštenije varijatne, haljine koje padaju, haljine koje su više u sportskom fazonu.

Mada naravno ne moraju to da budu samo sportske haljine, ali gledajt da izbegnete one skroz elegantne haljine. Njih ne bi trebalo da nosite uz patike. Postoje one haljine koje su na ivici i koje smatrate da možete da nosite i u noćni provod, ali mislite da možete da ih nosite i u šetnju preko dana, ali tu treba biti obazriv. Ako su baš toliko univerzalne onda možete da ih uklopite sa patikama sa mašnom.

Nemojte ih nositi uz trenerke

Ove patike jesu na malo elegantnijoj strani, pa s tako možda neće uklopiti uz vaše sportske kombinacije. Bolje njih ostavite za nešto drugo, dok ćete kada budete u sportskom izdanju izabrati patike koje se bolje uklapaju. Naravno neće biti ništa strašno ni da za takve kombinacije odaberete patike sa mašnom, ali imajte u vidu da to i neće baš tako dobro izgledati i te patike će se i te kako isticati, ali na pogrešan, ne na pravi način.