Organizacija rođendanskog slavlja vrši se od prve godine, pa tako redom u detinjstvu, što mališanima stvara poseban osećaj radosti i uzbuđenja. Izbor pozivnica za drugare, omiljene dekoracije za prostor i tortu, odevne kombinacije, poslastica i hrane, samo su deo važnih priprema za rođendan. 

Današnji rođendani proslavljaju se od strane velikog broja mališana u ambijentu dečije igraonice, koji je raskošan i ispunjen kvalitetnom zabavom, a često ima i sjajno uređeno i bezbedno dvorište. Za razliku organizacije rođendana kod kuće koja je prilično zahtevna i umara, igraonica stvara osmeh zadovoljstva ne samo mališanima, već i njihovim roditeljima. 

Rođendan u igraonici štedi vreme roditelja i raduje decu

Mnogo je prednosti koje pruža organizacija rođendana u prostoru dečije igraonice, kako za mališane, tako i za roditelje. Naime, jednostavnije je zakazati prostor koji je dizajniran za bezbednu igru i zabavu, nego pripremati prostorije kod kuće, realizovati čišćenje, i raspremanje. Takođe, nakon rođendana osoblje igraonice bavi se poslovima sređivanja nereda, dok kod kuće to moraju da urade roditelji. 

U prostoru dečije igraonice zaposleni vode računa o deci, tu su često i animatori, pa je njihova bezbednost zagarantovana, dok roditelji mogu udobno piti kafu u ambijentu koji je za njih namenjen u sklopu igraonice, ili neposrednoj blizini. Deca vole rođendane u igraonici jer imaju prostor za trčkaranje, veliki broj aktivnosti, sprava za rekreaciju i zabavu koja ih ispunjava novom energijom.

Zakazivanje termina je sve što je potrebno 

Odlučiti da se rođendan proslavi u prostoru dečije igraonice sjajan je izbor kako za mališane, tako i za roditelje, jer štedi i vreme i novac, a stvara neverovatno zadovoljstvo. Dovoljno je da roditelji zakažu slobodan termin, koji uglavnom obuhvata 3 ili više časova provedenih u igraonici, dok sve drugo može organizovati ljubazno osoblje uz predviđenu nadoknadu. 

To znači da se mnoge dečije igraonice bave nabavkom hrane, sokića, torbe, naravno u skladu sa dogovorom sa roditeljima, koji ispunjavaju sve želje slavljenika. Organizuje se specijalna dekoracija prostora – baloni, tacnice, salvete, čaše, konfete sa motivima omiljenih maskota, angažuju animatori i maskote za raznovrsne igre. Sve to, može kompletno obezbediti igraonica, što značajno štedi vreme, ali i novac roditelja. 

Proslava uz mnoštvo raznovrsnih aktivnosti

U prostoru dečije igraonice rođendani se prosto obožavaju, pa se raduju da proslavljaju u ambijentu ispunjenom kvalitetnom zabavom. Angažovanjem DJ-eva, deca uživaju u sjajnoj muzici i igri, a animatori su zaduženi za igre nadmetanja, prerušavaju se u maskote i čine rođendan potpunim. 

Fantastični vatrometi, iznošenje torte praćene konfetama, dekoracijom i maskotama, decu čini izuzetno zadovoljnim, dok su slavljenici posebno ponosni i srećni. Za decu se organizuju igre kao što su takmičenja u plesu, kvizovi znanja, crtanje po licu, oblikovanje plastelina i mnogo toga drugog. Sve navedeno, upotpunjuje na kvalitetan način vreme mališana za vreme rođendana, tako da će im biti u svakom trenutku zabavno.

Veliki je broj razloga iz kojih su dečije igraonice odličan prostor za proslavu rođendana mališana u svim uzrastima u kojima im je ovakva zabava zanimljiva. Roditelji štede vreme jer nema potrebe da organizuju mnoštvo detalja, brinu o deci na rođendanu i raspremaju kuću, dok su mališani – kako zvanice, tako i naravno slavljenici, izuzetno zadovoljni i ispunjeni proslavom u igraonici.