Kafana već tradicionalno predstavlja mesto na kojem imate priliku da uživate u pravoj atmosferi, mesto na kome možete proslaviti neke od najlepših trenutaka u životu, ali i otplakati ako ste tužni. Prava kafana nosi boemski duh, u njoj se uz čašicu najbolje rakije uživa u najpopularnijoj domaćoj  muzici, ali i starim hitovima. Proslava rođendana, devojačkih i momačkih večeri, ostaju u sećanju nakon ludog provoda i fenomenalne atmosfere. 

Kafana predstavlja odlično mesto za sve one koji i radnim danima, tako i vikednom vole da sebi daju oduška, i prepuste se istinskom uživanju u muzici i dobrom piću. Ona je od davnina najlepše mesto susreta i starih i mladih. U njoj su započele mnoge ljubavi ali i napisane neke od najlepših pesama, koje ostaju za sva vremena. 

Ona moja je moderna kafana za moderne boeme

Kafana Ona moja je preko 10 godina mesto okupljanja pravih obožavalaca noćnog života. Kafana i živa svirka u Beogradu, kao najbolji spoj za maksimalno uživanje. Ova kafana poznata je po sjajnom provodu, veselim gostima i veoma profesionalnom osoblju. Kako je za ovakve lokale dobra muzika jedna od najbitnijih stavki, ovde često gostuju popularna imena i bendovi, koji atmosferu dovedu do usijanja. Ovde se pretežno sluša pop i narodna muzika, ali nije isključeno da ćete čuti i poneki strani hit ili starogradsku pesmu.

Gosti kafane Ona moja su pripadnici svih generacija, svi oni koji vole dobru muziku i lep provod. Pristupačne cene i lep ambijent su nešto što mnoge goste iznova vraća u ovaj lokal. U nju su svi dobrodošli, i oni koji slave ali i oni koji tuguju. Ovo je mesto na kome se često slave rođendani, ali i veridbe, devojačke i momačke večeri, proslavljaju stečene diplome, ali i kupovina nekretnine ili automobila. Enterijer kafane Ona moja predstavlja spoj tradicionalnih kafanskih i modernih elemenata. Odiše toplinom, pozitivnom energijom i boemskim ambijentom. Autentični kafanski detalji daju joj posebnu draž, zbog kojih se svi gosti osećaju kao kod kuće.

Organizacija privatnih proslava

Jedna od bitnih stavki u poslovanju svakog lokala koji se bavi ugostiteljstvom jeste pružanje što bolje usluge svojim gostima. Jedna od tih usluga je i organizovanje privatnih proslava, odnosno izdavanje prostora u te svrhe. Vrhunski tim profesionalaca koji su deo ove kafane, stoji vam na raspolaganju, ukoliko želite da neki bitan trenutak provedete baš u ovom lokalu. Prelep ambijent i eventualno neka dekoracija može vaše slavlje učiniti nezaboravnim. Osoblje će vam biti maksimalno na usluzi, šta god da zamislite. 

Odlična vest je da kafana Ona moja raspolaže sopstvenim parkingom sa velikim brojem mesta, ali postoji i veliki broj parking mesta u okolini, pa bez problema možete u provod krenuti sopstvenim kolima. Kako je veoma popularna, bitno je na vreme zakazati proslavu, kako bi vam čitav tim pomogao u realizaciji. Kako je ovo kafana za koju se uvek traži mesto i rezervacija više, nekada je potrebno izvršiti rezervaciju i do 7 dana unapred, i to ako se radi o običnom noćnom izlasku. Tako da imajte to na umu, ako planirate bilo kakav izlazak ili proslavu u ovom lokalu.