Svaki par sa venčanja želi da ima savršene fotografije. Želi da te fotografije budu ono po čemu će pamtiti to venčanje. Od koga to zavisi? Naravno pre svega to zavisi od dobrog fotografa za venčanja. Najbolje bi bilo da unajmite onog fotografa za venčanja, koji se inače samo time bavi. To je važno zbog toga što je on zapravo „magistrirao“ na toj temi. Dakle, to nije fotograf koji se bavi različitim drugim vrstama događaja, to je baš fotograf za venčanje. On je dakle surovi profesionalac u svojoj oblasti i mnogo će vam pomoći. Ne samo da će vam on dati određene ideje i slično, već će znati da na svadbi uhvati i te kako spontane momente, te će delove vašeg venačanja pretvoriti u uspomene za ceo život. Tako da fotograf za venačanja, ne treba da bude samo fotograf, već i umetnička osećajna duša. Imamo nekoliko ideja za vas kada je vaše venčanje u pitanju, a ostalo ćemo prepustiti fotografu za venčanja, kada za to dođe vreme.

Slikanje u oldtimer vozilima

Ukoliko uspete da nađete ovako neko vozilo ovo je savršena prilika da napravite još savršenije fotografije. Ponekad i sami muzeji mogu da vam izađu u susret i dopuste vam da se slikate sa oldtimer-ima. Ova vaše fotografije će izgledati pomalo retro, što će dati posebnu čar i šmek vašem venčanju. Na kraju krajeva to može biti i obična bela fića, koja je prefarbana u čisto belu koju i ukrašena šarenim predivnim cvećem. To će još samo pojačati utisak. Tako da ganeralno ne moraju u pitanju biti pravi oldtimer-i, ali svakako može da bude nešto veoma slično. Slikanje na biciklama može da bude takođe interesantno. Atraktivne su stare, retro bicikle, kao i urbane male sklopive bicikle. Fotografi za venčanja imaju mnoštvo ideja, tako da će vam oni predložiti kako bi bilo najbolje da stanete, kako bi vam vaše fotografije ispale božanstveno.

Vatromet, prskalice

Sve što sija, sve što šljašti može da doprinese boljoj fotografiji. Dakle, da li ste razmišljali o vatrometu na vašem venačnju. Zamislite fotografiju na kojoj se ljubite sa vašim parnterom, a u pozadini se vidi vatromet, različitih boja, spektalukalarni vatromet. To su one fotografije od kojih vam zastaje dah, to su one fotografije u kojima uživate i kada ih gledate i to su one fotografije koje kada pogledate osetite najlepšu emociju. Ove fotografije ne zavise samo od vatrometa. Ove fotografije zavisi od toga ko ih pravi. Dakle, fotograf za venačanja mora da zna da napravi savršenu fotografiju, mora da zna da uhvati taj momenat, mora da zna iz kojeg ugla da slika i mora da bude brz pre svega. Zbog toga vam je potreban dobar fotograf za venčanje.

Iskoristite prirodna bogatstva

Ako je potrebno otiđite i malo van grada, negde gde se čini da je priroda zaista posebna. Otiđite u šumu, a pre toga možete malo i da je dekorišete nekim svećicama, lampionima, lampicama. Napravite sklad prirode i lepog utiska. U prirodi će vam biti i najlepše fotografije sa venčanja. Samo naravno nemojte mnogo da se zamarate. Dobro bi bilo da ove fotografije napravite ili nekoliko dana pre ili posle venčanja, jer ne želite da se isprljate i slično, a kasnije da odete na venčanje.