Izlasci u prestonici su nešto što se jednostavno ne propušta, bilo da se radi o osobama koje žive u Beogradu, povremeno borave ili su došli u turističku posetu. Pored brojnih znamenitosti, sjajan noćni provod i žurke do zore su atrakcija koja se mora posetiti. 

Mnoštvo sjajnih kafana, splavova, klubova, barova i drugih lokala za uživanje u najboljoj muzici, piću i često specijalitetima vrhunske kuhinje, obezbeđuju ugođaj za pamćenje. Autentičnost enterijera, odlične lokacije i usluga koja nadmašuje očekivanja najzahtevnijih posetilaca, neki su od glavnih razloga zbog kojih nema dileme da li i gde izaći u Beogradu. 

Kafana su mesto za izlazak  gde se ispisuje svoja priča uspomena

Prilikom razmatranja gde izaći u Beogradu, kafane su mesta proverenog provoda, sjajnih žurki i spoja tradicije i atraktivnih elemenata. Moderno opremljene kafane sve više podsećaju na klubove, a žurke počinju u večernjim i traju do ranih jutarnjih časova. 

Najbolji domaći bendovi, tamburaši sa ili bez ozvučenja, nastupi poznatih ličnosti javne scene, obezbeđuju opuštanje i užitak u pravim hitovima za sva vremena. U prestonici postoje i kafane koje su u neposrednoj blizini splavova, pa na primer Gradska kafana kod Gazela mosta sjajan je izbor za noćni provod uz atmosferu kluba, sjajne svirke uživo i organizaciju bez konkurencije. 

Gradska kafana – mesto provoda koji se ne zaboravlja

Neposredno kod mosta Gazela smeštena je Gradska kafana, kao proverena adresa kvalitetnog provoda i dinamičnog tempa noćnog života u prestonici. Žurke počinju u večernjim časovima i traju do zore, a u skladu sa preferencijama tokom noći se može posetiti i splav Lasta koji se nalazi u neposrednoj blizini kafane, kod sajma. Spoj tradicionalnog i autentičnog enterijera, žive svirke najboljih bendova i odličnih domaćih i svetski poznatih pića, čini da atmosfera bude jedinstvena, potpuna i da stvara trajne uspomene. 

Svaki posetilac Beograda treba da svrati u ovu kafanu, kako bi osetio čari prvenstveno detaljne organizacije, posvećenosti svakom detalju i naravno uživao u hitovima koji vraćaju osmeh na lice. Nizanje emocija, pesme, igre, nazdravljanja i ležernog užitka, garantuje se u ulici Vladimira Popovića bb, na novobeogradskom delu Gazele.

Kafana je mesto prepoznatljivo po atmosferi, emocijama i opuštanju, zbog čega je važno posetiti neke od atraktivnih lokala u Beogradu, za provod koji traje do zore i dugo se pamti. Jednom kada se oseti magija kafanskog provoda, pitanje gde izaći neće biti potrebe postavljati, jer će najveći broj ljudi postati stalni gosti čuvenih lokala.

Gde izaći u kafanski provod do zore?

Nije teško izlistati fantastične predloge za izlazak u Beogradu, s obzirom da postoji veliki broj dobro poznatih adresa i lokacija za provod koji se pamtni. Za dilemu gde izaći u odličan kafanski provod, preporuka je pogledati dobro poznate lokale na atraktivnim adresama, kao što je Gradska kafana

Takođe, tu su i Na vodi kafana koja spaja splavovski provod sa kafanskom atmosferom i sve to na popularnoj lokaciji – samom Ušću. Pored najstarijih kafana za nezaboravni izlazak u prestonici tu je i Druga kuća u Nušićevoj ulici, Ona moja na popularnom Bulevaru Kralja Aleksandra, varijanta kafanskog kluba Tarapana u samom centru prestonice, kao i mnoge druge.