Odlazak na more se uglavnom vezuje za leto i letovanje. Da li ste nekada razmišljali o tome da ovo prirodno bogatstvo posetite zimi ili tamo možda dočekate Novu godinu?

O tome koliko je morska voda lekovita i delotvorna se već odavno zna. Crna Gora je najčešće posećivano turističko letovalište, ali sve više se ova mala zemlja posećuje i tokom zime, odnonsno za doček najluđe noći – Nove godine.

Kuda za doček Nove godine u Crnoj Gori?

U Crnoj Gori se nalazi veliki broj restorana i hotela, koji imaju i do nekoliko zvezdica. Takođe, na trgovima nekih turstičkih mesta kao što je Budva ili Herceg Novi se već tradicionalno organizuje doček Nove godine gde posetioce uveseljavaju neka od poznatih estradnih imena.

U restoranima je dobar provod uz kvalitetno jelo i piće i još bolju muzičku zabavu. Vlasnici ugostiteljskih objekata se za tu najluđu noć trude da u svojim objektima dovedu neka od najpoznatijih muzičkih imena. Tih dana tokom dočeka Crna Gora ima veliki broj turista iz svih delova sveta, ne samo Srbije ili regiona. Pored hotelskog smeštaja, ugostitelji u Crnoj Gori tokom dočeka Nove godine nudi se i privatni smeštaj, što može biti vrlo povoljno finasijsko rešenje.

Privatni smeštaj je takođe dobro opremljen i pruža vrhunski kvalitet usluge. U apartmanu može odsesti veći broj ljudi, gde bi cena smeštaj na kraju bila jako povoljna. Mogućnosti za kombinovanje su zaista velike, pa se u dogovoru sa vlasnicima možete vrlo lako dogovoriti oko cene i terimina. Takođe, svoje mesto možete rezervisati i online bez pozvanje vlasnika.  Ako se pak odlučite da iznajmite sobu, po osobi vam smeštaj iznosio od 5 do 10 evra.

Kako se informisati o smeštaju

Online se možete informisati oko toga šta se sve nudi od smeštaja, tu možete videti i slike smeštaja i dodatno se informisati oko toga kako tačno izgleda smeštaj, što vam mnogo značiti prikom donošenja konačne odluke i izbora. Takođe, pored svakog smeštaja vam se nalaze i dodatne recenzije oko toga koliko su prethodni stanari bili zadovljni sa smeštajem, što vam može dodatno značiti kao informacija. Na nekim sajtovima možete ostaviti svoj email adresu, pa vam obaveštenja o smeštaju, popustima, cenama i drugim pogodnosima mogu stizati na vaš email adresu. U svakom trenutku možete biti informisani oko toga šta možete da očekujete i koje su sve to pogodnosti koje se nude. Spektar mogućnosti je zaista širok. Morate imati na umu da svoje mesto morate na vreme da rezervišete, kako bi se na vreme osigurali.

Posle završetka najluđe noći, u narednim danima možete uživati u lepoti spokoja i mira. Vreme tokom dočeka u primorskim mestima zna da bude vrlo lepo i povoljno za uživanje na plaži. Pa nakon dobrog provoda, sutradan možete ležati na plaži i uživati u spokoju koje pruža Jadransko more, osluškivajući morske talase i udišući svež morski vazduh.

Kako su zime sve toplije, neće biti nemoguće da se u tim danima oko dočeka Nove godine, čak i okupate u moru. Odlazak na more u zimskom periodu nije ništa neobično, zašto ne uživati i zimi u svim prirodnim lepotama. Budite otvoreni za sve mogućnosti da sebi ugodite i lepo se provedete za doček Nove godine.