Poslednje godine produbile su čežnju za minimalizmom u većini domova. Povučeni skadinavskim stilom sve više težimo jednostavnostima u domu, zarad što boljeg efekta. Tragajući za najboljim rešenjima, u momentima renoviranja stana ili čak pre, često razmišljamo kako naš dom može da bude još lepše mesto za život. Najveća pažnja uvek je usmerena na dnevnu sobu, a kako smo još uvek veliki ljubitelji TV-a, onda i dalje gledamo da celu dnevnu sobu organizujemo prema položaju TV-a. Uz nosač za TV te stvari jednostavnije funkcionišu, jer pored toga što su praktični, nosači za TV imaju i svoje druge prednosti. 

MOŽETE GA POSTAVITI BILO GDE, PA ČAK I U ĆOŠAK 

Činjenica je da TV ne možete postaviti baš bilo gde. Morate da napravite dobru strategiju gde TV treba da stoji, da biste kasnije znali kako da preorganizujete vašu dnevnu sobu. Međutim, uz nosač za TV te stvari su značajno jednostanvije. Nosač za TV možete postaviti baš bilo gde. Gde god vama padne na pamet. Kao primer smo naveli ćošak, zato što je to primer jednog netipičnog i nekonvencionalnog rasporeda. Čim TV premestite iz centralnog dela i vaša dnevna soba dobija sasvim drugačiju atmosferu. Pa zato eto ideje da ukoliko želite da nešto menjate u vašem domu, ali niste još uvek u prilici da to kompletno uradite i detaljno, predlažemo vam da kupite nosač za TV, kako biste TV postavili u ćošak. Samim tim, morali biste da napraviti drugačiji raspored i samim tim imate sasvim drugačiju koncepciju i drugačiji tip dnevne ili spavaće sobe, bez mnogo ulaganja i bez mnogo obaveza. 

NEMA NEPOTREBNIH KABLOVA

Ne postoji osoba koja je imuna na zapetljane kablove ispod TV-a. Mnogi pokušavaju to da prikriju na različite načine. Naš način je – nosač za TV. A zašto? Zato što sve kablove možete staviti iza samog nosača. Sve je čisto i uredno i veoma će vam prijati takva atmosfera. Kada budete gledali TV videćete samo ono što vas interesuje i neće vam pažnju skretati nepotrebni detalji.  

DOM IZGLEDA LUKSUZNIJE 

Kada je TV na polici, to je nekako standardno. To je ono što očekujemo da vidimo u svakoj kući ili svakom stanu. Međutim, sasvim je drugačiji utisak kada je TV na zidu. Ponekad čak uz nosač za TV, televizor izgleda kao da je ugrađen u zid. Još jedan trik koji treba da znate jeste da na tom mestu gde je TV i gde se nalazi i nosač za TV treba da nalepite tapete, pločice ili bilo šta slično, uradite neke gipsane radove. To je samo zbog boljeg utiska i zato što će u tom slučaju dom stvarno izgledati luksuznije. 

NOSAČ ZA TV JE PRAKTIČNO REŠENJE 

Definitivno je praktično rešenje, posebno ukoliko se radi o nekim ugostiteljskim objektima, gde nema mesta za komode i dodatne stočiće. Ista situacija je i u stanovima i domovima. Nosač za TV zapravo štedi prostor, ukoliko nemate komodu ili ne želite da je imate uz nosač za TV vam neće biti ni potrebna. Funkcija komode u ovom slučaju je krajnje obesmišljena. Naravno, možete je uvek zadržati, ukoliko ste ljubitelj, ali da znate da vam neće biti potrebna.